info@mediasi.si +386 1 52 02 300

Oftalmologija

BVI Medical

BVI Medical je inovativni program, ki nudi vedno nove možnosti za izobraževanje zdravnikov oftalmologov in kvalitetno oskrbo njihovih bolnikov. Naša vizija je, da z novimi in inovativnimi proizvodi za operacijo katarakte, refraktivno kirurgijo in zdravljenje glavkoma, zagotovimo boljši vid za vse bolnike.

Skupina BVI Medical združuje dobro prepoznavne programe:

  • Malosa (sterilni inštrumenti),
  • Vitreq (material za vitreoretinalno kirurgijo),
  • PhysIOL (intraokularne leče).

BVI ohranja dolgo tradicijo oskrbovanja zdravnikov oftalmologov, sester, instrumentarjev in ostalih tehnikov z visoko kvalitetnimi proizvodi, ki odlično izpolnjujejo vse klinične zahteve. V našem programu so tako proizvodi za očesno kirurgijo, ki vključujejo operacijo katarakte, refraktivno, okuloplastično in vitreoretinalno kirurgijo.

Naše proizvode promovirajo strokovni sodelavci, ki slovijo po svojem poznavanju klinične prakse kakor tudi po posluhu za vse stranke (partnerje).

PhysIOL intraokularne leče

PhysIOL že več kot 30 let razvija vrsto inovativnih izdelkov, zasnovanih v partnerstvu z oftalmološkimi kirurgi in v tesnem sodelovanju s specializiranimi raziskovalnimi centri ter univerzami. Njihovo poslanstvo je izboljšanje kakovosti vida in s tem tudi življenja.

Razvili so široko paleto intraokularnih leč (IOL), ki nudijo oftalmološkim kirurgom veliko izbiro pri iskanju rešitve, ki je najbolj primerna potrebam posameznega bolnika.

Več informacij
www.bvimedical.com/intraocular-lenses/

ISOPURE 1.2.3
ISOPURE 1.2.3 je premium hidrofobna IOL, primerna za vaše bolnike s katarakto, ki je zasnovana za zagotavljanje funkcionalnega vida na srednje razdalje v vseh pogojih in brez kompromisov pri kakovosti vida – s preprostostjo monofokalne IOL. Omogoča poudarjen učinek globine fokusa brez povzročanja fotičnih pojavov. ISOPURE 1.2.3 je na voljo prednaložena, v kombinaciji z injektorjem za enkratno uporabo.
MICROPURE 1.2.3
MICROPURE 1.2.3 je monofokalna hidrofobna intraokularna leča, ki temelji na dokazani stabilnosti platforme 4 zaprtih zank z zanesljivim hidrofobnim akrilatom. MICROPURE 1.2.3 je na voljo prednaložena, v kombinaciji z injektorjem za enkratno uporabo.
ANKORIS
ANKORIS je monofokalna hidrofilna torična IOL z odlično stabilnostjo platforme, podprta z natančnim izračunom, ki jo očesni kirurgi potrebujejo za zdravljenje sive mrene in astigmatizma roženice.
FINEVISION in FINEVISION TORIC
FINEVISION je prva in patentirana difrakcijska trifokalna hidrofilna leča. Kombinacija dveh profilov nudi pacientu vid na srednje razdalje brez poslabšanja ostrine vida na bližino in daljavo. Na voljo tudi FINEVISION torična verzija difrakcijske trifokalne hidrofilne leče za zdravljenje sive mrene in astigmatizma.

Kontaktirajte nas

in vam z veseljem odgovorimo