info@mediasi.si +386 1 52 02 300

Diagnostika

Alifax

Program Alifax obsega sisteme za merjenje sedimentacije eritrocitov ter sisteme za določanje bakteriurije ter mikroorganizmov v primarno sterilnih tekočinah. Podjetje Alifax predstavlja inovacije v svetovnem merilu, saj na področju delovanja praktično nima konkurence.

Becton Dickinson Vacutainer Preanalytical Systems

BD Vacutainer program obsega sistem za odvzem venske, kapilarne, arterijske krvi in urinsko vzorčenje, sisteme za molekularno diagnostiko, sistem za odvzem vzorcev krvi pri ugotavljanju kompatibilnosti na področju transplantacij itd.

BD Biosciences

Program pokriva področje klinične imunologije, pretočne citometrije, raziskav na področju celičnega cikla in smrti, diagnostike imunoloških bolezni, celičnih kultur,…

S pionirskim delom na področju pretočne citometrije BD premika meje občutljivosti in specifičnosti pri detekciji celičnih molekularnih antigenov v posameznem vzorcu ter tako omogoča pridobitev različnih informacij v najkrajšem času. To omogoča hitro in kvalitetno obravnavo bolnika.

V tem okviru BD ponuja vrhunske pretočne citometre (FACSAria, FACSCanto II, FACSymphony, FACSAria Fusion,…) ter ustrezne reagente (monoklonska protitelesa) za diagnostiko in raziskave.

Kontaktirajte nas

in vam z veseljem odgovorimo